Sandu a avut o întrevedere cu Secretarul adjunct al Biroului pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Departamentului de Stat al SUA, Christopher W. Smith

Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu Christopher W. Smith, Secretar Adjunct pentru Europa de Est, Politici și Afaceri Regionale în Biroul pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Ea a remarcat parteneriatul bilateral aprofundat din ultimii ani și a mulțumit Guvernului SUA pentru asistența constantă acordată țării și cetățenilor noștri. La fel, și-a reafirmat angajamentul pentru continuarea reformelor inițiate pentru modernizarea Moldovei în calea sa de aderare la Uniunea Europeană și a subliniat importanța sprijinului din partea SUA a acestor reformelor. De asemenea, Sandu a salutat eforturile comune de a combate corupția și de a contracara forțele care încearcă să submineze procesele democratice în Moldova.

Interlocutorii s-au referit și la securitatea regională, reconfirmându-și angajamentul de a susține Ucraina. Capacitatea Ucrainei de a rezista invaziei ruse este vitală și pentru pacea și stabilitatea în Republica Moldova.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share