Săptămâna viitoare, elevii Liceului “Liviu Deleanu” vor învăța de la distanță

 

Câteva minute în urmă, a fost anunțată decizia CSE sectorul Buiucani, cu referire la acțiunile care urmează a fi întreprinse, ca urmare a incendiului ce a avut loc la LT „Liviu Deleanu”.

Astfel, astăzi, 06 aprilie 2024, a avut loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale Buiucani, la care s-a decis necesitatea curățării spațiilor, amenajărilor cosmetice a unor încăperi de la etajul 1 și subsol.

Totodată, membrii ședinței CSE au convenit ca în perioada 08-12 aprilie, elevii să continue studiile la distanță, în format on-line.

“În această perioadă vor fi depuse toate eforturile pentru amenajarea, curățarea și crearea unui spațiu sigur pentru revenirea elevilor la ore”, este notat în comunicatul oficial.

În după amiaza zilei de 5 aprilie 2024, pompierii din capitală au fost solicitați să intervină conform numărului sporit de intervenție. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37, iar potrivit informațiilor arderea s-a produs în interiorul liceului “Liviu Deleanu” de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău. Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ. Elevii au fost evacuați din clădire pentru evitarea intoxicării cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate.

Total
0
Shares
Total
0
Share