Politică

Șapte motociclete prăfuite de model ”YAMAHA”, cumpărate de ex-șeful pazei lui Pavel Filip, au fost donate MAI

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șapte motociclete prăfuite de model ”YAMAHA”, precum și echipamentul aferent, cumpărate anterior de către Anatolie Golea, ex-șeful pazei ex-premierului Pavel Filip, numit de guvernarea PDM în calitate de șef interimar al SPPS, au fost donate astăzi, 29 aprilie 2021, din gestiunea Serviciului de Protecție și Pază de Stat în cea a Ministerului Afacerilor Interne.

Conform Registrului de stat al achizițiilor publice, motocicletele și echipamentele pentru motocicliști au fost procurate în 2018, de la compania ”NAMIAN DEG” S.R.L., iar pentru tot lotul a fost achitată suma de 943440,00 lei, bani din bugetul de stat.

SPPS transmite că evenimentul vine drept soluție pentru facilitarea și fluidizarea traficului rutier, dar și pentru menținerea ordinii publice.

Transmiterea unităților de transport va asigura o reacționare promptă a polițiștilor, oferind posibilitatea documentării și gestionării unor situații neordinare, experiența dată fiind utilizată frecvent și peste hotarele țării.

De menționat că Serviciul de Protecție și Pază de Stat de-a lungul timpului atestă o bună cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne, atât la organizarea și desfășurarea misiunilor de protecție, cât și pe segmentul asigurării ordinii publice și securității cetățenilor.

loading...

Comments are closed.