Șase cetățeni străini sunt documentați de polițiștii de frontieră după ce au fost prinși trecând ilegal frontiera moldo-ucraineană

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orelor 03:00, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița.

În urma unei informații operative parvenite, în zona de responsabilitate a SPF Ocnița pe direcția Ocnița-Sokireanî, polițiștii de frontieră au observat un grup de bărbați ce înaintau, pe jos, spre interiorul țării. La fața locului grupele de intervenție au surprins șase persoane care au traversat fraudulos frontiera dinspre Ucraina în Republica Moldova.

Toți străinii au comunicat că pentru a ajunge în Republica Moldova, au fost ajutați și ar fi achitat sume de 6000-7000 Euro fiecare pe teritoriul Ucrainei.

În procesul de documentare a cazului, migranții au solicitat azil pe teritoriul Republicii Moldova. În continuare, polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord cercetează cazurile sub toate aspectele legale în vederea elucidării circumstanțelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share