Actual

Șase municipii din țară vor digitaliza rețelele de utilități

Pinterest LinkedIn Tumblr

 O companie a anunțat inițierea procedurii de achiziție pentru proiectul „Digitalizarea rețelelor de utilități (apă și canalizare) prin utilizarea programelor GIS cu sursă deschisă (open source GIS software) în municipiile Soroca, Edineț, Ungheni, Orhei, Cahul și Comrat”, transmite Moldpres.

Obiectul contractului îl constituie digitalizarea și transferarea informațiilor referitoare la poziția și alte informații relevante ale rețelelor de utilități dintr-un cadastru anumit. Datele procesate vor fi stocate într-o bază de date GIS, utilizând instrumente GIS open-source.

Prețul de ofertă al furnizorului, maxim admisibil, este stabilit de către autoritatea contractantă în valoare de 1,1 milioane de lei.

Oferta trebuie livrată fizic, în plicuri sigilate și marcate corespunzător, către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, până la data de 9 martie curent.

Acest contract este finanțat din bugetul de stat al Republicii Cehe în cadrul Acordului privind cooperarea pentru dezvoltare dintre Cehia și Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.