Social

Șase persoane reținute în urma perchezițiilor din spitale vor primi astăzi mandate de arest în dosarul „Tomograf”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii anticorupţie vor cere astăzi mandate de arestare pe numele a 6 persoane din cele şapte reţinute în dosarul „Tomograf”. Şedinţele de judecată se vor desfăşura, începând cu ora 10.00 la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă de către Centrul Național Anticorupție. În anunț se precizează că unul din cei șapte învinuiți a fost eliberat aseară de procurori după ce a făcut declarații organului de urmărire penală. Acesta le-a povestit procurorilor cum a funcţionat schema infracţională prin intermediul căreia un grup de medici ar fi estorcat bani de la pacienţi. În prezent, persoana este cercetată în stare de libertate.

Menționăm că în cadrul percheziţiilor operate de CNA şi procurori, au fost ridicate mai multe sume de bani, în diferită valută, estimate la 7 000 000 de lei. Banii au fost ridicaţi din birourile de serviciu ale unor medici, de la domiciliile lor, precum şi din casetele metalice, depuse în două bănci comerciale din capitală.

loading...

Comments are closed.