Politic

Scandal în interiorul Partidului Nostru: Felix Grincu îl numește pe Renato „Трус и Балабол”!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un fruntaș al Partidului Nostru (PN) anunță că părăsește partidul. Felix Grincu a publicatat pe facebook o scrisoare în care aduce mai multe acuzații la adresa conducerii formațiunii, inclusiv a liderului acestuia, Renato Usatîi.

Felix Grincu scrie că membrii PN au devenit carne de tun și ostatici ai ambițiilor personale ale lui Renato Usatîi. Mai mult, el precizează că persoanele apropiate azi de liderul PN sunt lași și geloși.

Renato a luat-o la fugă ca un laș ticălos… Spuneți-mi, care a fost scopul protestelor noastre și ce scop au urmărit conducătorii noștri oare? Noi pur și simplu am fost folosiți din nou! De aceea, șansele la o victorie în anul 2018 la alegerile parlamentare sunt egale cu zero. Toată lupta «Partidului Nostru» demult s-a transferat de pe străzi în Facebook”, scrie Felix Grincu.

Membrul PN atrage atenția și asupra faptului că, atunci când el a avut de suferit din cauza ideilor sale, nimeni din conducerea formațiunii nu a întins o mână de ajutor soției și copiilor său. În acest context, el l-a numit pe Renato Usatîi drept un „laș și balabol”.

Menționăm că Felix Grincu este cel pentru care, atunci când a avut probleme cu legea, membrii ai „Partidului Nostru” au protestat, scoțând în față faptul că el ar fi un deținut politic și un erou al formațiunii lui Usatîi.

loading...

Comments are closed.