Externe

Scandal la bordul unui avion. Pilotul și un membru al echipajului s-au luat la bătaie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pasager indisciplinat, care a ignorat instrucțiunile de a se întoarce la locul lui, a provocat un scandal uriaș la bordul unui avion. Pilotul și un membru al echipajului s-au luat la bătaie în timpul zborului.

Compania China Donghai Airlines a anunțat că i-a suspendat pe cei doi, după ce aceștia s-au agresat reciproc cu 50 de minute înainte de aterizare, informează Daily Star, care citează presa locală.

Pilotul se afla la baie, când un pasager de la clasa întâi a dorit să folosească toaleta. Deși i s-a cerut să aștepte în scaun până când baia va fi eliberată, omul a ignorat solicitarea venită din partea membrilor echipajului.

Când a ieșit de la baie, pilotul l-a găsit pe pasager lângă ușă. El le-a spus membrilor echipajului că „nu-și fac treaba în mod corespunzător și că afectează siguranța zborului”, au relatat martorii.

Imediat, între pilot și un însoțitor de bord a început o bătaie în toată regula. În urma altercației, pilotul și-a pierdut un dinte, iar colegul acestuia s-a ales cu o mână ruptă.

Compania aeriană a anunțat, duminică după-amiază, prin intermediul unui comunicat de presă, că incidentul a avut loc la 20 februarie, în timpul zborulului DZ6297 de la Nantong la Zian.

După efectuarea unei anchete interne, cei doi bătăuși au fost suspendați din funcțiile pe care le ocupau.

Sursa: Daily Star

loading...

Comments are closed.