SCANDALOS // O judecătoare acuzată că a făcut SEX în grup cu doi dintre angajați chiar în clădirea tribunalului

Judge, Dawn M. Gentry, Kentuky, SEX, Swinger

O judecătoare din statul american Kentucky a fost acuzată că și-a transformat biroul într-un loc de desfrâu, după ce a făcut sex în grup cu doi dintre angajați, cu care a și organizat petreceri cu cântări și stropite cu alcool chiar în clădirea tribunalului.

Dawn Gentry a fost pusă sub acuzare de către Comisia de conduită judiciară a statului în urmă cu câteva zile și ar putea deveni doar al cincilea funcționar public destituit din istoria statului, relatează The Washington Post, citați de NEWSin.md

Audierile în acest caz vor începe peste aproximativ două luni, timp în care judecătoarea se ocupă în continuare de cazurile repartizate.

Gentry a făcut prima greșeală atunci când și-a angajat la tribunal iubitul, pe Stephen Penrose, care este, în același timp, chitarist în formația în care cântă și ea.

Gentry și Penrose, un fost pastor, au început să „folosească sala de judecată ca pe un club de swingeri”, susțin anchetatorii.

Se pare că cei doi au făcut sex cu secretara judecătoarei Gentry, Laura Aubrey, potrivit documentelor depuse la dosar, obținute de presa locală. Gentry și Penrose i-au mai propus și unui avocat o partidă de sex în grup.

Gentry l-a lăsat pe Penrose să cânte la chitară în interiorul biroului, perturbând serios activitatea altor angajați.

Judecătoarea a negat cele mai multe acuzații formulate împotriva ei, dar a recunoscut că i-a permis lui Penrose să cânte la chitară în tribunal.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share