Alte știri

Scările de acces din pasajul subteran de la Botanica unde o persoană a căzut sunt în proces de restabilire

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scările de acces din pasajul subteran de la intersecția bd. Dacia – Traian – Decebal unde o persoană a căzut pe aceste trepte sunt în proces de restabilire de către Pretura Botanica. Despre aceasta a scris primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul a ținut să precizeze că nu este vorba despre reabilitarea capitală a pasajului. Ceban afirmă că acest lucru urmează să fie făcut ulterior, întrucât un partid politic și-a asumat acest fapt.

„În prezent se execută doar lucrări de restabilire a scărilor, intrările dinspre bd. Decebal și Traian, două intrări care prezentau pericol pentru pietoni. Aceste lucrări se fac pentru a asigura funcționalitatea pasajului pana la demararea reparației capitale a trecerii subterane. Pentru aceasta au fost scoase plăcile vechi deteriorate și curățate scările de beton vechi. De asemenea, scările au fost armate și restabilite cu beton. Tot în acest context, plăcile care sunt dintr-un material rezistent sunt reutilizate la restabilirea scărilor”, a precizat Ceban.

Edilul spune că în cadrul subteranei au fost instalate elemente de îngrădire a accesului pe motiv că anumite lucrări executate necesită timp de întărire.

„Rugăm locuitorii și cetățenii care traversează zona să ocolească lucrările deja efectuate”, a conchis acesta.

loading...

Comments are closed.