Alte știri

Scene îngrozitoare în Indonezia. O femeie a fost sfâșiată de crocodil. Ce s-a găsit în burta acestuia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moment înfricoșător în Indonezia. Membrele unei femei au fost scoase din stomacul unui crocodil la scurt timp după ce a sfâșiat-o, scrie DailyMail.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Bestia a dat peste femeia pe nume Fatimah, 45 de ani, în timp ce ea pescuia într-un râu din Kalimantanul de Nord, Indonezia, vineri seară.

Prietenii șocați i-au auzit țipetele și au privit cu groază, în timp ce reptila își înfășura fălcile în jurul corpului și o trăgea sub apă.

O filmarea macabră îi arată pe localnicii care taie stomacul crocodilului și scot din interiorul lui părți din trupul femeii.

Amiruddin, șeful Agenției Naționale SAR din Tarakan a declarat: „Poliția a împușcat mai întâi crocodilul. Apoi, stomacul crocodilului a fost despicat și au fost găsite bucăți din trupul victimei”.

Martorii oculari au declarat că Fatimah a fost atacată de un crocodil mare, în timp era la pescuit pe insula Tibi, în regiunea Bulungan.

Poliția și rezidenți au efectuat o operațiune de căutare, iar După câteva ore, echipa agenției de căutare și salvare (SAR) a găsit o bucată din corp și apoi capul lui Fatimah.

Au continuat operațiunea de căutare până când au găsit în sfârșit crocodilul uriaș care pândea în jurul malurilor râului.

Sursa: StirilePROTV

loading...

Comments are closed.