Alte știri

Schimbări importante la Gmail! Noi opțiuni introduse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Google incepe de azi, 25 aprilie, cele mai importante schimbari din ultimii ani la Gmail. Vor fi introduse noile update-uri, printre care butonul snooze si diferite optiuni de securitate a contului si de gestionare mai eficienta a sarcinilor.

Schimbarile vor fi introduse treptat, pe parcursul mai multor saptamani. Butonul snooze va ascunde noile mesaje care vin in inbox, astfel incat acestea nu te vor deranja si vor aparea dupa un anumit interval de timp, stabilit de tine. De asemenea, vor fi lansate si pentru versiunea de desktop raspunsurile automate Smart Replies, care au aparut in versiunea de mobil inca din 2016. Noile optiuni vor trebuie activate insa din setari, pentru a putea beneficia de ele.

O alta schimbare importanta este introducerea Modului Confidential. In acest fel poti trimite mesaje pentru care destinatarul va trebui sa introduca o parola ca sa le poata deschide. Iar dupa un anumit timp aceste mesaje se vor distruge automat, astfel incat nu vor mai putea si copiate. Optiunea Nudges iti va aminti sa raspunzi la mesajele pe care le-ai ignorat sau de care ai uitat.

Noua versiune de Gmail ar putea fi lansata pe 8 mai.

loading...

Comments are closed.