Social

Scrisoarea unui student către președintele Dodon: Vă rog să renunțați la focurile de artificii, dați dovadă de responsabilitate față de atmosferă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scrisoare deschisă a unui student de 20 de ani din Republica Moldova către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Tânărul îl roagă pe șeful statului, în semn de solidaritate cu incendiile din pădurile siberiene și cele ale Amazonului, să evite focurile de artificii în cazul evenimentelor ce urmează să fie desfășurate mâine, în Piața Marii Adunări Naționale.

Tânărul Mihai Soltan, spune prin renunțarea la focurile de artificii, am da și noi dovadă de responsabilitate față de atmosferă, natură și poluarea acesteia. „Am abia 20 de ani, nu fumez și încerc măcar din când în când să fac sport… să mă ajute Dumnezeu să ajung cu bine la vârsta dumneavoastră și să pot respira și eu un aer cel puțin ca și acel de astăzi, dar cred că este prea puțin posibil să am parte de acest privilegiu” scrie studentul în adresarea sa către președinte.

Studentul scrie că în calitate de locuitor al acestei planete, având competențele care le are, să demonstreze o atitudine responsabilă față de această situație, pentru că nu este necesar acest show pe cer, dar în schimb, de o gură de aer curat vom avea nevoie cu toții.

Amintim că în data de 24 august, va fi organizat un concert grandios în Piața Marii Adunări Naționale, sub patronajul lui Igor Dodon. Headliner-ul concertului va fi interptreta din Federația Rusă, Elena Vaenga.

loading...

Comments are closed.