Alte știri

Scuarul Catedralei Metropolitane din Chișinău va fi renovat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Grădina Publica “Scuarul Catedralei Mitropolitane” urmează a fi reabilitată. Responsabili din cadrul primăriei Chișinău au avut o ședință unde s-au discutat inițierea lucrărilor de reabilitare a Grădinii Publice „Scuarul Catedralei Mitropolitane”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții direcțiilor de profil, au fost înaintate obiective ca: elaborarea schiței de proiect privind reabilitarea aleilor pietonale, a terenului de joacă pentru copii și de sport, reconstrucția pieței de flori; reabilitarea iluminatului, construcția sistemului de irigare.

„Totodată, o atenție deosebită se va acorda reabilitării havuzurilor din parc iar Asociația de gospodărire a spațiilor verzi va inventaria copacii și va interveni după necesitate în zona Grădinii Publice. Pretura sectorului Buiucani urmează să prezinte calculele/devizele privind reparația atât a aleilor amenajate în piatră cât și a Arcului de Triumf”, a declarat edilul.

Reamintim, municipiul Chișinăŭ are: 6 parcuri, 4 grădini publice, 11 păduri-parcuri. O bună parte din cele 21 de spaţii verzi au fost reabilitate şi modernizare până în prezent.

loading...

Comments are closed.