Externe

Se lasă de fotbal? Brazilianul Neymar anunță că a participat la filmările unui serial difuzat pe Netflix!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Surpriză în lumea fotbalului! Brazilianul Neymar a anunţat marţi pe Twitter că va putea fi văzut în al treilea sezon al serialului „La Casa de Papel”, cel mai vizionat show TV non-anglofon difuzat pe platforma de streaming Netflix, relatează agerpres.ro

„Am putut să îmi împlinesc un vis, participând la filmările pentru serialul meu preferat. Iar acum pot să împărtăşesc personajul Joao cu voi! Mulţumesc @lacasadepapel!”, a scris sportivul brazilian pe aceeaşi reţea de socializare, însoţind mesajul de un scurt videoclip în care poate fi văzut scoţându-şi de pe chip o mască – reprezentându-l pe Salvador Dali -, caracteristică personajelor din acest serial.

„Bine ai venit în banda #LCDP3”, i-au răspuns în portugheză administratorii contului oficial al serialului – @lacasadepapel

În episoadele 6 şi 8 din al treilea sezon – o nouă versiune a acestuia a fost distribuită online, marţi, de Netflix, conform AFP -, Neymar interpretează un călugăr brazilian, al cărui prenume este Joao. Sezonul al treilea a fost distribuit online pe 19 iulie.

„La Cupa Mondială, mă rog întotdeauna pentru selecţionata noastră”, adăugă personajul jucat de Neymar, înainte de a se retrage din cadru.

Ultimele luni au fost foarte agitate pentru sportivul brazilian: suspendat pentru că a lovit un spectator în finala Cupei Franţei, acuzat pentru o vreme de viol şi nevoit să renunţe la Copa America din cauza unei noi accidentări la piciorul drept, Neymar se află în centrul unor zvonuri legate de transferul său de la PSG, printre echipele vizate aflându-se FC Barcelona şi Real Madrid.

Ironizând zvonurile despre transferul său, Neymar, cel mai scump jucător din istorie, sosit la clubul Paris Saint-Germain în 2017 contra sumei de 222 de milioane de dolari, a adăugat după mesajul său de pe Twitter hashtag-ul „#nuevofichaje” („#noulrecrut”).

loading...

Comments are closed.