Seara, după deschiderea Orheiland-ului de 1 iunie, va avea loc un show spectaculos al dronelor!

Seara, la deschiderea Orheiland-ului de 1 iunie va avea loc un show spectaculos al dronelor, ilan shor primar orhei, jasmin shor, partidul șor, ziua copiilor 2019 
 

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova pregătește un program cu totul special cu ocazia deschiderii noului sezon estival. Însă, de departe, cel mai probabil, marea surpriză va fi spectacolul unic al dronelor. Organizatorii promit că va fi un show unic nu doar pentru Republica Moldova, dar și pentru întreaga regiune.

Aproximativ o sută de drone de diferite culori vor fi lansate în aer la 21.30 și vor forma diferite figuri în lumini multicolore, creând o priveliște deosebită și greu de imaginat fără a o vedea „pe viu”. Mișcarea acestora va crea un efect special, cu totul deosebit, care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.
 
Showul a fost elaborat în mod special pentru OrheiLand de specialiști din Sankt Petersburg. Organizatorii spun că un asemenea spectacol nu a fost organizat niciodată până acum în întreaga regiune, dar nu scot la iveală toate detaliile showului.
 
Showul dronelor va fi spectacolul care va încheia programul oficial din 1 iunie, dar nu va fi nici pe departe singura surpriză pregătită de administrația OrheiLand, atât pentru cei mici, care vor marca cu această ocazie Ziua Internațională a Copiilor, dar și pentru maturi, care, începând cu această zi, se vor putea bucura la OrheiLand de noi distracții.
 
Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11.00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a gigantelor păpuși toboșar. De asemenea, eroii îndrăgiți din desene animate au pregătit pentru copii și oaspeții OrheiLand un program deosebit. Totodată, va fi amenajată și o nouă zonă acvatică cu două tobogane de apă, unul dintre care va fi destinat amatorilor de senzații tari.
 
Totuși, atracția de bază a OrheiLand-ului din acest an este un roller coaster de tip american, produs în Italia, a cărui montare este pe ultima sută de metri. Atracția este o premieră nu doar pentru Republica Moldova, dar și pentru țările vecine.
Total
0
Shares
Total
0
Share