Actual

Secretarul de stat Dumitru Socolan s-a întâlnit cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 3 martie, a avut loc o întrevedere între secretarul de stat Dumitru Socolan și Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Uldis Mikuts, transmite Telegraph.md

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre extinderea relațiilor bilaterale în diferite domenii și valorificarea oportunităților de cooperare moldo-letone.

Interlocutorii au salutat dialogul politic activ între țările noastre, remarcând în special vizita recentă la Riga a Ministrului de Externe Aureliu Ciocoi și înțelegerile convenite în cadrul acesteia. În context, a fost reiterată necesitatea organizării următoarei şedinţe a Comisiei interguvernamentale moldo-letone pentru cooperare comercial-economică și a finalizării negocierilor şi semnării cât mai rapide a Acordului între Republica Moldova şi Republica Letonia în domeniul securităţii sociale.

Totodată, Dumitru Socolan a exprimat aprecieri pentru suportul politic și asistența acordată de Letonia în implementarea reformelor din țara noastră, evidențiind necesitatea și utilitatea transpunerii expertizei și bunelor practici letone în legislația Republicii Moldova.

Citește și: PSRM la raport, despre activitățile fracțiunii parlamentare

loading...

Comments are closed.