Politică

Ședință specială la MAI, după numirea noului ministru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 10 august 2021, ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco a convocat o ședință de lucru cu conducătorii subdiviziunilor Aparatului central al MAI, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul de presă al instituției menționate.

În mesajul său, ministrul Ana Revenco a reiterat prioritățile majore care necesită a fi realizate și anume: restabilirea demnității și prestigiului angajaților MAI și prestarea serviciilor de calitate către cetățeni în mod rapid și echidistant astfel fiind asigurat sentimentul de siguranță și satisfacție în urma cărora va fi restabilită încrederea în Ministerul Afacerilor Interne.

Totodată, doamna ministru a anunțat și cele 3 criterii de evaluare de care se va conduce și care solicită să fie și în activitatea angajaților, și anume integritatea, finalitatea acțiunilor inițiate și capacitatea de reacționare la necesitățile cetățenilor și în situațiile de urgență.

De asemenea, în cadrul ședinței ministrul de interne l-a prezentat pe noul secretar de stat, Serghei Diaconu și a comunicat echipei manageriale să ofere toată asistența necesară întru asigurarea realizării priorităților stabilite.

loading...

Comments are closed.