Politic

Șefa statului a avut o întrevedere cu Charles Michel, Președintele Consiliului European

În cadrul discuțiilor, Maia Sandu a apreciat implicarea personală a lui Michel în promovarea cooperării între UE și țările Parteneriatului Estic, și sprijinul constant pe care îl oferă autorităților Republicii Moldova în realizarea agendei noastre de reforme.
Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei la Bruxelles Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Charles Michel, Președintele Consiliului European. Șefa statului i-a mulțumit pentru susținerea de care țara noastră a beneficiat din partea instituțiilor europene și a statelor membre ale UE.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul discuțiilor, Maia Sandu a apreciat implicarea personală a lui Michel în promovarea cooperării între UE și țările Parteneriatului Estic, și sprijinul constant pe care îl oferă autorităților Republicii Moldova în realizarea agendei noastre de reforme. „Președintele Michel m-a asigurat de sprijinul său deplin pentru agenda noastră de transformare internă, pentru a ne putea consolida capacitățile și a ajuta, astfel, țara noastră în aceste zile pline de provocări”, a subliniat Sandu.

Interlocutorii au mai discutat despre planurile și prioritățile Republicii Moldova pentru anul 2022, despre căile de a valorifica într-un mod cât mai eficient ajutorul acordat de UE și despre noile oportunități de finanțare oferite țărilor din Parteneriatul Estic.

loading...

Comments are closed.