Actual

Șeful adjunct al Poliției de Frontieră s-a pensionat și pleacă din funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

O zi cu însemnătate aparte pentru șeful adjunct al Poliției de Frontieră Valentin Fiodorov, care și-a marcat ziua pensionării. În cadrul unei ceremonii solemne, ofițerul și-a luat rămas bun de la drapelul de luptă și de la colegii de breaslă.

Valentin Fiodorov s-a dedicat timp de 23 de ani activității în securitatea frontierei de stat, iar primii pași spre cariera profesională i-a făcut în anul 1999, în cadrul serviciului militar în termen în Trupele de Grăniceri ale Republicii Moldova.

De-a lungul timpului și-a construit o carieră frumoasă, avansând în funcții grație profesionalismului și perseverenței sale. Iar din anul 2014 până în prezent a ocupat funcția de șef adjunct al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

În debutul evenimentului, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a venit cu un mesaj de felicitare către domnul Fiodorov, dorindu-i succes în planurile de viitor și multă sănătate alături de familie.

“Drag coleg, în viață vine momentul în care trebuie să faci următorul pas spre noi începuturi. Astăzi, a venit acel moment și pentru Dvs. când cu mândrie de cele rămase în urmă, puteți face o retrospectivă a celor 23 de ani de activitate în Poliția de Frontieră, dar și cu noi planuri și idei, puteți merge cu încredere în viitor. Vă mulțumesc pentru devotamentul și profesionalismul demonstrat pe parcursul activității, să știți că sunteți un bun exemplu pentru tânăra generație”, a menționat șeful IGPF.

La rândul său, comisar-șef Fiodorov a mulțumit familiei pentru răbdare, precum și colegilor pentru susținere.

“Stimați colegi, astăzi am mari emoții mai mult ca niciodată. Parcă mai ieri am fost militar și iată că am ajuns și eu la ziua în care visăm cu toții, cei care purtăm uniformă. Ziua când putem trece în rezervă, să privim în urmă și să ne mândrim de noi înșine. Ceea ce sunt astăzi, nu ar fi fost posibil fără persoana care m-a motivat în toate, și asta este soția mea, care a fost alături de mine la greu și la bine. La fel mulțumesc la toți conducătorii mei care m-au îndrumat și m-au învățat a fi dedicat și onest, calități specifice acestei profesii. Mulțumesc și colegilor pentru toată susținerea oferită și vă doresc pace și liniște ca să realizați ceea ce am planificat împreună pentru bunăstarea instituției”, a specificat Valentin Fiodorov.

Înainte de a–și lua rămas bun de la drapelul de luptă, comisarul-șef Valentin Fiodorov a fost decorat pentru atitudine conștiincioasă față de atribuțiile funcționale cu insigna “Colaborator onorific al Poliției de Frontieră”.

loading...

Comments are closed.