Social

(FOTO) Șeful adjunct al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, așa cum nu l-ai mai văzut!

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 29 septembrie curent, în vederea stabilirii unui dialog deschis cu angajaţii #INP, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, s-a aflat într-o vizită de lucru în cadrul Inspectoratului Național de Patrulare (INP).

Astfel, şeful adjunct al Poliţiei Naţionale a participat la prezentarea echipamentului din dotare al INP, precum şi demonstrarea utilizării acestora pe parcursul activităţii de serviciu. De asemenea, specialiştii chinologi au prezentat o aplicație demonstrativă cu cîinii de serviciu, și anume cursul general de dresare și reținerea infractorilor. La fel, șeful adjunct al IGP a urmărit o demonstrație ecvestră, efectuată de inspectorii plutonului de cavalerie.

Totodată, a fost prezentat echipamentul care emită tamponarea frontală a unui autovehicul la 15 km la oră și urmările acesteia. La final, ofițerii Companiei escortă și misiuni speciale a INP au efectuat exerciții practice de conducerea unității de transport speciale în cazuri extrimale.

(click pe imagine pentru a mări)

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc a menționat că – ,,Este foarte important ca INP să fie o structură pregătită ca în orice moment să îndeplinească în condiții ireproșabile misiunile încredințate”.

 

loading...

Write A Comment