Actual

Șeful Poliției a avut o întrevedere de curtoazie cu E.S. Ambasadorul Georgiei la Chișinău, Levan Diasamidze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu a avut la 28 septembrie, o întrevedere de curtoazie cu E.S. Ambasadorul Georgiei la Chișinău, Levan Diasamidze.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Întâlnirea a avut loc în contextul începerii mandatului de Ambasador al Georgiei la Chișinău.

Oficialii au trecut în revistă activitățile și acțiunile care au fost realizate cu succes, menționând conlucrarea pe segmentul operațional.

„Țările noastre au pornit pe un drum comun de integrare în comunitatea europeană. Nu este o sarcină ușoară, însă sunt convins că sprijinul reciproc și schimbul de bune practici ne vor facilita acest parcurs. Este necesar să ne coordonăm prioritățile de dezvoltare și să le stabilim pe cele mai stringente”, a punctat Cernăuțeanu.

La rândul său, E.S. Ambasadorul Georgiei la Chișinău, Levan Diasamidze a menționat „Sunt încântat să remarc succesele în domeniul polițienesc. Pe cât de mari sunt provocările actuale, echipa Dumneavoastră face față într-un mod profesionist și eficient. Îmi exprim deschiderea și susținerea în realizarea planurilor de viitor”.

Printre prioritățile de cooperare pe viitor propuse de oficiali, se regăsește elaborarea Planului de acțiuni bilateral între IGP și Poliția din Georgia, familiarizarea Poliției Republicii Moldova cu programul de modernizare a Poliției din Georgia privind utilizarea tehnologiilor informaționale și digitalizarea proceselor, schimbul de experiență pe mai multe domenii (instruire, pregătire profesională), etc.

loading...

Comments are closed.