Actualitate

Șeful Poliției de Frontieră – prezentat efectivului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Generalul-maior Petru Corduneanu a fost numit noul șef adjuct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră cu exercitarea atribuțiilor funcționale de șef al instituției de frontieră. Prezentarea noului conducător a fost făcută efectivului de către ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu. 

Începând de astăzi, 19 ianuarie curent, prin ordinul cu privire la personal a ministrului Afacerilor Interne la conducerea Poliției de Frontieră a fost numit generalul-maior Petru Corduneanu. Evenimentul a avut loc la sediul instituției cu participarea echipei manageriale a Direcțiilor generale și a subdiviziunilor din subordine.

În debutul ședinței, Pavel Voicu a salutat efortul polițiștilor de frontieră în realizarea misiunilor privind securitatea statului și siguranța cetățeanilor Republicii Moldova. „Mă bucură faptul că în ciuda provocărilor din 2020 ați reușit să înregistrați rezultate bune. Desigur că mereu este loc de mai bine. Important este să conștientizăm aspectele unde mai avem de lucru și să ne implicăm un pic mai mult pentru rezultatele care într-adevăr contează. Cu toată responsabilitate am semnat ordinul de numire în funcție a domnului Petru Corduneanu. Am așteptări obiective ca de fiecare dată și am toată încrederea că o să reușim în domeniile de activitate. Vă doresc mult succes în continuare, perseverență și implicare”, a conchis ministrul Afacerilor Interne.

La rândul său, noul șef adjuct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a mulțumit pentru încrederea primită și a asigurat că va oferi tot suportul necesar pentru cele mai bune rezultate în activitatea de frontieră.

După evenimentul de numire în funcție, domnul Petru Corduneanu a avut o ședință cu șefii Direcțiilor generale, Secțiilor și subdiviziunilor din subordine. Inițial dumnealui a comunicat detalii privind vasta experiență proprie și a menționat despre importanța păstrării spiritului de echipă: ”Să fie foarte clar faptul că nu am venit pentru carieră. Sunt conștient de responsabilitatea care mi s-a încredințat, este o provocare pentru mine și cu siguranță am nevoie și eu la rândul meu de susținerea dumneavostră. Îmi doresc să menținem sau să îmbunătățim pe alocuri mediul de lucru, sunt foarte deschis pentru orice discuție așa că nu ezitați să mă contactați. Instituția de frontieră are nevoie de continuitatea activităților de bază, iar de lucru este foarte mult. Nimic imposibil, totul depinde de noi, am toată încrederea că noi putem fi cea mai responsabilă echipă. Multă sănătate și gânduri bune.”, a încheiat noul șef adjunct al IGPF, Petru Corduneanu.

loading...

Comments are closed.