Alte știri

Șeful statului a felicitat lucrătorii din domeniul construcțiilor cu ocazia Zilei profesionale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a venit astăzi cu un mesaj de felicitare pentru lucrătorii din domeniul construcțiilor, cu ocazia Zilei profesionale, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Stimați lucrători din domeniul construcțiilor,

Vă adresez sincere felicitări cu ocazia Zilei profesionale și Vă urez din suflet multă sănătate, bunăstare în familie și realizări profesionale.

În iureșul timpurilor moderne, lucrătorii din construcții – zidarul și faianțatorul, tencuitorul și betonistul, proiectantul și dirigintele de șantier ‒ cu toții restaurează și creează, amenajează și înalță clădiri, transformă proiectele de infrastructură în realități cotidiene, accentuând, prin diversitatea lucrărilor, utilitatea socială și economică a acestei meserii.

Mă bucur să constat că, la nivel național, industria construcțiilor înregistrează un randament bun, dovedind astfel rolul important în creșterea calității vieții cetățenilor..

Vă aduc mulțumiri pentru profesionalism şi dăruire, pentru responsabilitate, atenție și precauție, și Vă îndemn să construiți acasă, lângă oamenii dragi, iar noi vom valorifica orice oportunitate de revizuire a remunerării, a pachetului social.

Să construim Moldova împreună!”

Citește și: Igor Dodon a inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta o familie a cărei casă a ars pentru a doua oară

loading...

Comments are closed.