Actualitate

Șeful statului a mers în vizită de lucru la Ungheni. Cu cine s-a întâlnit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului, Igor Dodon, a mers astăzi într-o vizită de lucru la Ungheni, unde a avut o întrevedere cu conducerea raionului, în cadrul căreia au fost abordate problemele existente în regiune, dar și viziunile autorităților asupra soluționării acestora, relatează Telegraph.md

Potrivit președintelui raionului, Ghenadie Mitriuc, printre cele mai stringente probleme ale raionului pot fi evidențiate cele legate de aprovizionarea cu apă potabilă a raionului, susținerea agenților economici care au suferit în urma unor calamități naturale, cum ar fi seceta și înghețurile, necesitatea reparației blocului fostului spital al Căii Ferate, construcția drumurilor.

Președintele a salutat faptul că oamenii își doresc și sunt gata să facă schimbări spre bine și a dat asigurări că autoritățile de la Chișinău vor depune efort maxim pentru a contribui la îmbunătățirea nivelului de trai al populației din fiecare raion.

Ulterior, Igor Dodon a vizitat Spitalul raional Ungheni, unde s-a familiarizat cu nivelul de dotare și măsurile întreprinse de instituție în vederea combaterii răspîndirii infecției cu noul coronavirus. Spitalul dispune de 305 paturi. În cadrul instituției au fost testate la COVID-19 – 108 persoane, dintre care 41 au fost confirmate pozitiv, 27 de pacienți au fost tratați, 2 persoane au decedat. La moment în secția COVID-19 se află 3 pacienți.

Șeful statului a discutat cu conducerea instituției și cu personalul medical despre problemele cu care se confruntă zi de zi la locul de muncă. De asemenea, a înmânat unui grup de medici Diploma de Onoare a Președintelui.

Citește și: Igor Dodon, în vizită de lucru în zona de Centru a Moldovei. Ce a făcut la Mănăstirea Hîncu

loading...

Comments are closed.