Alte știri

Șeful statului întreprinde astăzi o vizită în raioanele Drochia și Glodeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon întreprinde astăzi o vizită în raioanele Drochia și Glodeni, transmite Telegraph.md

Prima destinație a fost satul Sofia, unde activează întreprinderea agricolă „Valea Sofiei”. Este o gospodărie multifuncțională condusă de Ion Babără care este specializată pe cultivarea grîului, orzului, porumbului și a florii soarelui, pe o suprafață totală de trei mii de hectare. De asemenea, aici este construit un grajd pentru vite și mai este planificată cultivarea tutunului. Președintele a apreciat activitatea întreprinderii în aceste condiții deloc simple și a reiterat disponibilitatea conducerii țării de a susține agenții economici.

În continuare, Igor Dodon a mers în orașul Drochia, unde, la întrevederea cu președintele raionului Alexei Vasilean, a discutat mai multe chestiuni legate de situația social-economică și cea epidemiologică din regiune. Șeful statului a asigurat autoritățile locale de faptul că proiectele sociale și cele de infrastructură care au fost planificate, vor fi realizate și a promis că va oferi sprijin în soluționarea problemelor raionului.

De asemenea, președintele a mers în vizită la  Dmitrii Corolenco, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în vîrstă de 93 de ani, pe care l-a felicitat cu ocazia Zilei Victoriei și căruia i-a înmînat distincția supremă a țării – Ordinul Republicii.

Citește și: Igor Dodon anunță că va invita liderii PSRM, PDM, PAS și PPDA la discuții

loading...

Comments are closed.