Sergiu Mocanu: De vreme ce Timișoara nu-i Plahotniuc, iar Maia Sandu nu-i Dodon, nici premiul nu-i “KULIOK”?!

Maia Sandu a cerut clarificări de la CNA în cazul acceptării de către dânsa a unui premiu (cadou) de 30 000 de euro de la organizatorii unui concurs-simulacru în cadrul Primăriei Timișoara.

În mod normal, lucrurile ar fi trebuit să fie exact pe invers, CNA trebuia să-i ceară clarificări numitei Maia Sandu, în cadrul unui dosar penal pornit în baza semnalmentelor săvârșirii infracțiunii prevăzute de Legea Integrității nr 82, iar singura instituție unde avea dreptul să se adreseze inculpata, putea fi un barou de avocați.

Lucrurile sunt foarte clare: infracțiunea a fost săvărșită la momentul acceptării foloaselor bănești și orice tertip utilizat acum de inculpată, ar putea doar să-i agraveze situația.

Dacă cineva dintre dumneavoastră nu înțelege ce s-a întâmplat, dacă pe deasupra mai sunteț și tâmpit, faceți, pe propria răspundere, un experiment – asigurați-vă că aveți un echipaj de poliție în preajmă, treceți la culoarea roșie a unui semafor, iar pe urmă frânați repejor până să reușească ei să vă oprească și ceriți-le o consultație. Dacă vă reușește trucul acesta fără să luați o amendă, sau … să plătiți o mită, atunci depuneți flori în contiunare la „Pedestalul Castitășii Sale, Maia Sandu”!

Ia tont a mai fost Dodon, dacă se adresa prostul pentru o consultație la CNA, după ce a luat „kuliok”-ul de la Plahotniuc era Președinte până astăzi!

Eu aș putea să pun punct aici, pentu că în două țari românești cu atâta justiție, valori europene și patriotism național, istoria asta nu costă nici cât o ceapă digerată în Piața Obor, dar nu pot să ma opresc până nu arunc (totuși) pe vânt o întrebare firească: Unde se află la moment corpul delict, tovarăși!?

Autor: Sergiu Mocanu, Republica Unirii

Total
1
Shares
Total
0
Share