Politic

(VIDEO) Sergiu Mocanu: Dodon este finanțat de Coreea de Nord, un stat terorist!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Mișcării Antimfaie a făcut mai multe declarații șocante, cum ar fi că președintele Igor Dodon ar fi finanțat de către Coreea de Nord. Mocanu a atras atenția că săptămâna trecută a avut loc un eveniment grav, pe care presa mafiotizată l-a mușamalizat. Ori, în viziunea lui Mocanu, prezența delegatiei din Coreea de Nord la aniversarea PSRM, este o grea lovitură de imagine pentru Republica Moldova.

„Coreea de Nord este un stat terorist, în care creștinii sunt arși pe rug dacă își spun rugăciunea. Prezența acestei delegații cu un lider al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a fost mușamalizată de televiziuni. Iar ProTV, televiziunea care totuși a reflectat evenimentul socialiștilor, a spălat defapt imaginea lui Dodon, care plătește abomanente la această televiziune pe care noi o considerăm din inerție pro-românească. Noi credem că Coreea de Nord îl finanțează pe Igor Dodon. De unde se laudă Dodon că are bani pentru a repara reședința de la Condrița sau clădirea președenției. Noi considerăm că Dodon este un penal și reprezintș un pericol major pentru țara noastră.”, a declarat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a mai declarat că a atras atenția că R. Moldova nu are nevoie de un președinte ales de întreg poporul, doar că opinia sa a fost ignorată. Mocanu a declarat că Dodon a devenit președinte datorită unor aventurieri, cum îi numește el pe Năstase, Usatîi, Maia Sandu și alții care au scos oamenii în stradă și au cerut alegrea directă a președintelui.

Mocanu a atras atenția că secretarul de stat american, Rex Tillerson, a spus foarte clar că SUA examinează posibilitatea introducerea unor sancțiuni împotriva statelor care colaborează cu Coreea de Nord, iar FSB-ul rusesc are interesul ca Moldova să apară în această postură.

Mișcarea Antimafie anunță că va face mai multe demersuri instituțiilor statului și nu doar, pentru ca PSRM să fie scos în afara legii, iar pe numele președintelui Dodon să fie pornit un dosar penal.

loading...

Write A Comment