Alte știri

Sergiu Mocanu: Nata Albot „freacă menta” făcând partizanat politic ascunzându-se după imaginea societății civile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lliderul Partidului Mișcarea Populară Antimafia, Sergiu Mocanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj critic dur la adresa Natei Albot. A învinuit-o pe aceasta că face partizanat politic în favoarea lui Andrei Năstase în ciuda faptului că încearcă să pară imparțială și membră a societății civile.

Sergiu Mocanu afirmă că Nata Albot a plecat de la JurnalTV „pentru că acolo era, după cum zice ea, prea multă antimafie. Fiți atenți, ea pleca nu pentru că Mocanu a fost consilierul lui Voronin (cel mai tare alibi pentru escrocii de toate culorile), ci pentru că nu suporta „să i se altereze imaginea” de matroană civilă cu „mesaje politice partizane”„.

Totodată, deși afirmă că Năstase este primar doar din considerente legale dar nu și etice, Sergiu Mocanu dorește ca să sfârșească cât mai repede această confrunatre de berbeci între „Borea Oaie” și „Prostul Satului”. „Îmi doresc ca nimeni altul să se întâmple o minune și să se găseseacă niște judecători la Curtea Supremă care să readucă Statul astă în câmpul dreptului formal și să valideze mandatul dat de alegători lui Nastase.”

În cadrul aceleiași intervenții pe Facebook, liderul Antimafia speră că după această „demență colectivă”, să existe o „perioadă propice pentru șansa de a scoate la apă limpede pe toți escrocii ăștia civili cu „filet de orice calibru” bun de înșurbat în orice „piuliță de calibrul lui Filat”.

 

loading...

Comments are closed.