Editoriale

Sergiu Mocanu, reacție dură: Maia Sandu și-a pus testiculele pe masă ACUM! Ce are în vedere?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a devenit deja politician desăvârșit, demnă de moștenirea politică a lui Filat, consideră liderul Antimafie, Sergiu Mocanu.

Politicianul spune că să freci pe cineva în politica moldovenească e semn al unei performanțe rare. „La unele popoare caucaziene, consacrarea unui bărbat se produce prin a poseda (în public) o măgăriță. Chiar dacă Maia Sandu are chip de femeie, cel puțin de ieri, în politică, ea este mascul. Știa ce știa rezidenta, Natalia Morari, când a zis că Maia Sandu are testicule (Natașa le-a zis pe numele lor neaoș și a avut probabil și călduri, eu vă cruț urechile în zi de sărbătoare creștină)”, a scris Mocanu pe Facebook.

Acesta mai consideră că Maia Sandu, nu i-a respins pe cei de la PL, ci i-a frecat. „Pentru că, o dată, așa cum am zis – să freci o vită mare cornută sau o paracopitată, în politica de la Chișinău, este să „testiculezi” mascul viril, de temut pentru alte primate. A doua oară, pentru că dacă i-ar fi respins pe PL-ști motivat, motivele pe care ar fi trebuit sa le invoce, o vizează pe ea de zeci de ori mai mult decât pe Chirtoaca”, a declarat Mocanu.

Amintim că Partidul Liberal condus de Dorin Chirtoacă a decis să susțină blocul electoral ACUM la alegerile din 24 februarie 2019, dar liderii PAS cu DA au refuzat PL-ul să se alăture lor. Ulterior, Mihai Ghimpu a criticat această decizie luată de Năstase și Maia Sandu, acuzându-i că subminează idealul unirii celor două maluri ale Prutului.

loading...

Comments are closed.