Sergiu Mocanu, reacție dură: Maia Sandu și-a pus testiculele pe masă ACUM! Ce are în vedere?

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,sergiu mocanu emisiune, miscarea antimafie, alegeri diaspora, maia sandu diaspora, maia sandu circumscriptie, plahotniuc circumscriptie,

Maia Sandu a devenit deja politician desăvârșit, demnă de moștenirea politică a lui Filat, consideră liderul Antimafie, Sergiu Mocanu.

Politicianul spune că să freci pe cineva în politica moldovenească e semn al unei performanțe rare. “La unele popoare caucaziene, consacrarea unui bărbat se produce prin a poseda (în public) o măgăriță. Chiar dacă Maia Sandu are chip de femeie, cel puțin de ieri, în politică, ea este mascul. Știa ce știa rezidenta, Natalia Morari, când a zis că Maia Sandu are testicule (Natașa le-a zis pe numele lor neaoș și a avut probabil și călduri, eu vă cruț urechile în zi de sărbătoare creștină)”, a scris Mocanu pe Facebook.

Acesta mai consideră că Maia Sandu, nu i-a respins pe cei de la PL, ci i-a frecat. “Pentru că, o dată, așa cum am zis – să freci o vită mare cornută sau o paracopitată, în politica de la Chișinău, este să “testiculezi” mascul viril, de temut pentru alte primate. A doua oară, pentru că dacă i-ar fi respins pe PL-ști motivat, motivele pe care ar fi trebuit sa le invoce, o vizează pe ea de zeci de ori mai mult decât pe Chirtoaca”, a declarat Mocanu.

Amintim că Partidul Liberal condus de Dorin Chirtoacă a decis să susțină blocul electoral ACUM la alegerile din 24 februarie 2019, dar liderii PAS cu DA au refuzat PL-ul să se alăture lor. Ulterior, Mihai Ghimpu a criticat această decizie luată de Năstase și Maia Sandu, acuzându-i că subminează idealul unirii celor două maluri ale Prutului.

Total
0
Shares
Total
0
Share