Sergiu Sagaidac despre opoziția moldovenească: “Ești eroul lor până le rezolvi problemele. Apoi devii inutil”

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,miliardul furat, furtul miliardului, veaceslav platon, platon furt, platon raider, hotii miliardului, mihai gofman interviu, filat miliardul, shor miliard, natalia morari tv8, natalia morari propaganda, banca sociala, spalari de bani, furtul miliardului, sergiu sagaidac

Sergiu Sagaidac, fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale, a venit cu un mesaj pe Facebook în care a criticat opoziția de la Chișinău, anume menționând faptul că aceasta se folosește de oameni pentru declarații utile și renunță la ei.

Economistul spune că în momentul în care încerci să îți rezolvi propriile probleme, chiar dacă în trecut i-ai ajutat foarte mult, cei din opoziție uită de tine ca de un lucru uzat. “În momentul în care încerci să-ți rezolvi propriile probleme, deja nu mai ești erou.” scrie acesta pe profilul său de Facebook.

Prefer să fiu eroul familiei mele, decât eroul unor oameni care operează cu duble standarde și sunt sortiți să stea în întuneric așteptând mană cerească din Washinghton, Londra sau Bruxelles. Doar că interesul politic se vede de la distanță.” a mai scris Sagaidac în mesajul său.

Economistul sfătuie opoziția să renunțe la principiile machiaveliste, anume “Scopul scuză mijloacele” și de a se debarasa de interesele ascunse. “Ceea ce am este datorita propriului efort, si nu sunt dator nimanui absolut cu nimic. Asta si inseamna libertate cand nu datorezi nimanui cu nimic.” și-a încheiat mesajul fostul șef al Secției de Prevenire a Spălării banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale.

Amintim că Sergiu Sagaidac a devenit cunoscut în spațiul mediatic moldovenesc datorită interviului său oferit Nataliei Morari prin care a descris modalitățile și schemele cum au fost efectuate spălările de bani. În mass media, acesta a fost denumit ca fiind unul din „eroii” Nataliei Morari, alături de Mihail Gofman și Marin Ciobanu, care între timp a devenit președintele Zonei Economice Libere din Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share