Sergiu Sagaidac după interviul lui Gofman pentru Zeppelin: Bravo pentru curaj!

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,miliardul furat, furtul miliardului, veaceslav platon, platon furt, platon raider, hotii miliardului, mihai gofman interviu, filat miliardul, shor miliard, natalia morari tv8, natalia morari propaganda, banca sociala, spalari de bani, furtul miliardului, sergiu sagaidac

Sergiu Sagaidac, fostul șef al Secției Prevenirea Spălării Banilor și Monitorizarea Tranzacțiilor din cadrul Băncii Sociale, a distribuit pe pagina sa de Facebook interviul lui Mihail Gofman oferit către Zeppelin Investigation. Acesta l-a lăudat pe Mihail Gofman spunând că este nevoie de mult curaj pentru a recunoaște aceste lucruri.

Economistul a scris că fostul prim-ministru Vlad Filat trebuie judecat pentru trădare de patrie exact cum a spus și Gofman. Acesta era controlat de către serviciile secrete rusești, iar pe timpul alianței pentru integrare europeană, toate instituțiile erau într-un haos total. “SIS-ul” asigura securitatea statului cu 3500 de lei în 2010 și cântau în karaoke “Господа офицеры за Россию“”, scrie Sagaidac pe profilul său de Facebook.

Totodată, Sagaidac amintește cine l-a adus pe Veaceslav Platon în politicul moldovenesc. “Vlad Filat și Serafim Urecheanu l-au adus pe Platon în politicul moldovenesc. Este de înțeles că adevărul doare, dar cei care au trădat țara trebuie să răspundă.” menționează fostul funcționar.

Acesta l-a lăudat pe Mihail Gofman pentru curaj și l-a sfătuit să meargă înainte pentru că puțini înțeleg ce înseamnă jurământ și loialitate de ofițer. “Așa-i mentalitatea unora, pe când grupurile de interese caută să-și promoveze propria agendă.”, a conchis acesta.

Amintim că Sergiu Sagaidac a devenit cunoscut în spațiul mediatic moldovenesc datorită interviului său oferit Nataliei Morari prin care a descris modalitățile și schemele cum au fost efectuate spălările de bani. În mass media, acesta a fost denumit ca fiind unul din “eroii” Nataliei Morari, alături de Mihail Gofman și Sergiu Ciubotaru care între timp a devenit președintele Zonei Economice Libere din Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share