Politic

Sergiu Sîrbu CONFIRMĂ: Poza de la întâlnirea cu miliardarul Nathaniel Rothschild este AUTENTICĂ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, confirmă autenticitatea fotografiei, în care apare cu Andrian Candu, alături de miliardarul Nathaniel Rothschild, care în august 2019 a preluat 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Într-o declarație oferită pentru UNIMEDIA, Sîrbu spune că la moment nu poate să dea mai multe detalii, însă confirmă autenticitatea pozei. Acesta a mai spus că la întrevedere nu s-a vorbit direct despre Avia Invest.

Andrian Candu nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

Telegraph.md precizează că Jurnalistul Dumitru Ciorici a postat în canalul său de Telegram o poză în care apar democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu, alături de miliardarul elvețian,  Nathaniel Rothschild.

Amintim că în decembrie 2019, NR Investments Ltd a anunțat, într-o declarație oficială, că renunță cumpărarea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionară a Aeroportului internațional Chișinău.

Acordul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău a fost semnat pe 30 august 2013, între Agenția Proprietății Publice și compania Avia Invest, fondată pe 2 august 2013, cu un capital social de 85,1 milioane de lei, divizat în părți egale între firmele rusești Habarovski Aeroport și Kolomenski Zavod.

Citește și: Consiliul Superior al Procurorilor a admis suspendarea lui Viorel Morari din funcție

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.