Sergiu Sîrbu: În timp ce noi depunem eforturi să creăm locuri de muncă, socialiștii amenință oamenii că vor închide afacerile

Sergiu Sîrbu, În timp ce noi depunem eforturi să creăm locuri de muncă, socialiștii amenință oamenii că vor închide afacerile, partidul democrat din moldova alegeri 2019, pdm plahotniuc, psrm dodon grecianii batrincea 

Întâlnirea electorală de ieri a candidatului socialiștilor în circumscripția nr. 29 (Chișinău, sectoarele Centru-Râșcani), Adrian Lebedischi, cu angajații unei întreprinderi din capitală s-a transformat într-o ceartă generală. Totul o pornit de la faptul că angajatele întreprinderii l-au întrebat pe candidatul socialiștilor ce a făcut patru ani în Parlament și ce intenționează să facă în cazul în care va fi votat.

Vizibil iritat de întrebările adresate, Adrian Lebedinschi ar fi acuzat-o pe șefa întreprinderii, Lilia Ronagaet, că ar fi instruit angajații să-i pună întrebări incomode. De partea cealaltă, femeia respinge aceste acuzații, menționând că întâlnirea dintre Lebedinschi și angajații întreprinderii a fost convenită seara, în jurul ore 18.00, și a avut loc ieri dimineața.

„Eu nu aveam cum să instruiesc oamenii ce să întrebe. Cei prezenți au întrebat ce are de gând să facă, dacă va ajunge în Parlament. Mi se pare normal asta. Noi, cetățenii, avem dreptul măcar o dată la patru ani să-i întrebăm pe pretendenții la fotoliile de deputat ce vor să facă și cum o să ne reprezinte”, a declarat șefa întreprinderii la care a fost Lebedinschi pentru Ziarul Național. 

 
Femeia a mai adăugat că acest candidat, precum și cei care îl însoțeau au devenit agresivi și pe finalul întâlnirii au recurs la amenințări. „Vreau să vă spun că eu niciodată nu le-am spus angajaților cum și cu cine să voteze. Eu doar le-am transmis că la întâlnirile electorale pot pune orice întrebare îi frământă, iar în cabina de vot să procedeze cum îi dictează conștiința. Atât. La finalul întâlnirii electorale socialiștii au spus: Când o să venim la putere, o să punem un lacăt mare la această întreprindere. Eu pur și simplu am rămas șocată”, a adăugat Lilia Ronagaet, căreia îi este frică de ce ar putea urma.
Drept reacție la acest caz, deputatul democrat Sergiu Sîrbu scris pe Facebook că în timp ce Partidul Democrat depune eforturi să creeze noi locuri de muncă, să crescă salariile, socialiștii amenință oamenii că dacă vin ei la putere vor închide afacerile, iar bieții oameni vor rămâne pe drumuri. “Trebuie să ne mobilizăm ca pe 24 februarie să votăm pentru ca să deschidem noi locuri de muncă și să majorăm în continuare salariile, să dezvoltăm economia, dar NU pentru ca să pună socialiștii lacăt la ușile fabricilor și uzinelor”, a spus Sergiu Sîrbu.
Total
0
Shares
Total
0
Share