Sergiu Tofilat, ”mielul pascal” sacrificat de Năstase ”de dragul” Chișinăului

alegeri 20 mai, Sergiu Tofilat candidează independent pentru Primăria Chișinău
 

Șirul acțiunilor ”geniale” izvorâte din adâncurile echipei lui Nastase continuă. Azi, după ce a fost fotografiat ”pur întâmplător” în troleibuz și după ce și-a creat propriul număr de telefon electoral de pe care sună Chișinăuienii, echipa lui Năstase, condusă de misoginul Machedon, l-a lansat în campanie pe Sergiu Tofilat.

Două săptămâni în urmă pe acest minunat blog apăreau următoarele cuvinte: ”Băieții își fac PR înaintea alegerilor mixte, poate vor merge și ei să ia niște mandate pentru așa-numită ”opoziție europeană””. Acest gând se referea la grupul de inițiativă ca, chipurile, vroia referendum pentru anularea sistemului mixt. Din acel grup face parte și Tofilat. Ador când scot ochii prin intermediul cuvintelor scrise pe blog ?

Sergiu Tofilat, care între timp are și pagină oficială pe facebook cu erori de font în fotografia de cover și cu imaginea spre fostul sediu a lui Plahotniuc ca fundal, este o altă schemă lansată de echipa lui Năstase.

Sergiu Tofilat, Andrei Nastase, Tofilat candideaza la Primaria Chisinau, Platforma DA, Maia Sandu, expert energetic, ANRE, Tofilat societatea civila

Acum se lansează drept independent. Merge în campanie, își face un pic de rating iar pe final se retrage în favoarea liderului, pus de Țopi, ai partidului #neDA. Asta va fi trâmbițat de toate zoinițele #neDA-ului drept ”societatea civilă îl susține pe Andrei Năstase”.

Totodată Tofilat poate arunca rahat cu căldarea în direcția lui Valeriu Munteanu, ceea ce nu-și prea poate permite Năstase. De fapt Sergiu Tofilat a început-o deja ?

Să vedeți că așa va fi.

autor: Eugen Luchianiuc

Total
0
Shares
Total
0
Share