Sezonul estival la Vadul lui Vodă se va deschide din 25 mai

Deschiderea sezonului estival – 2024 pe litoralul râului Nistru din Vadul lui Vodă, are loc sâmbătă, 25 mai, scrie Oficial.md

Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural, și Primăria orașului Vadul lui Vodă organizează un amplu eveniment pe parcursul zilei.

Evenimentul va debuta cu un concert grandios pe Faleza de la plajă, recent renovată de Primăria Chișinău.

Vor evolua: interpretul de muzică populară Igor Cuciuc, Vladimir Fotescu și Orchestra ”Avanti”, Ansamblul de dansuri populare ”Mărțișor”, interpretul Sergiu Țurcanu, DJ Sergiu Bulgar. Concertul va începe la ora 14.00 și va dura până la ora 22.00.

Vă invităm împreună să dăm startul celei mai frumoase perioade a anului cu multă distracție și voie bună.

Primăria municipiului Chișinău a investit enorm în reabilitarea zonei de odihnă de la Vadul lui Vodă, care a devenit o adevărată oază de agrement, recreere și sport.

Pe plaja de la Vadul lui Vodă au fost amenajate mai multe zone de sport: teren de baschet, volei, tenis de masă, badminton, mese de șah și zona workout.

Pentru copii au fost instalate mai multe terenuri de joacă, iar pentru iubitorii de plimbări au fost pavate aleile de pe faleză și construite trotuare în Parcul Nistrean.

Valea pitorească de pe Nistru, Parcul Nistrean și plaja de pe malul Nistrului de la Vadul lui Vodă sunt zone de interes nu doar pentru locuitorii și oaspeții municipiului Chișinău, dar pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share