Externe

Sfâșietor! Copilul aruncat de tatăl său din mall-ul incendiat din Kemerovo s-a trezit din comă. El nu cunoaște încă că toată familia sa a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel puțin 64 de persoane și-au pierdut viața într-un incendiu declanșat într-un mall din Rusia. Majoritatea victimelor sunt copii.

Povești absolut sfâșietoare au ieșit la iveală după tragedia care a cauzat 64 de morți într-un mall din Kemerovo (Rusia) care a luat foc. Presa rusă a relatat despre cazul lui Serghei, un copil de 11 ani, aflat în comă, la spital, după ce a fost filmat căzând de la etajul patru al mall-ului devastat de incendiu, duminică în Kemerovo. Unele publicații rusești susțin că de fapt a fost împins pe geam chiar de tatăl său.

Momentul în care băiatul cade a fost filmat de martori. Parinții săi împreună cu sora lui mai mică se aflau și ei în mall, însă nu au mai scăpat. Potrivit life.ru cei patru au mers la mall pentru a-i cumpăra o căciulă pentru unul dintre copii. Când incendiul a izbucnit, familia nu a putut ieși din mall. Tatăl ar fi apucat să-l împingă pe Serghei pe geam, dar ei nu au reușit să se mai salveze.

Copilul astăzi s-a trezit din comă, el încă nu cunoaște că întreaga sa familie a murit.

loading...

Comments are closed.