Alte știri

Sfaturi de frumusețe: Pregătiri pentru noaptea dintre ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai este o zi până la petrecerea mult așteptată din noaptea dintre ani. În seara de Revelion, mai toate femeile își doresc să arate impecabil și să radieze de frumusețe. Pregătirile pentru această seară deosebită, nu constau doar în găsirea unei ținute potrivite, a machiajului irezistibil sau a coafurii spectaculoase, ci și în câțiva pași destul de importanți pe care ar trebui să-i urmezi. Ți-am pregătit câteva sfaturi utile și practice, care te vor face să strălucești fără doar și poate.

Sfaturi pentru piele
 
Rutina de îngrijire a pielii este foarte importantă pentru aspectul sănătos al acesteia, mai ales într-o noapte atât de specială ca cea de Revelion. De aceea, îți recomandăm să începi cu exfolierea pielii care este prima şi cea mai importantă etapă din ritualul de îngrijire al pielii. 5 in 1 Body Brush te va ajuta să îndepărtezi celulele moarte de pe suprafața corpului tău, lăsând în urmă senzația de prospețime și o piele mult mai relaxată și detensionată pe deplin.
 
Sfaturi pentru ten
 
Nu trebuie să uiți nici de aspectul tenului tău, mai ales că acesta va suporta un machiaj destul de încărcat în noapte dintre ani. Facial Steamer este cel mai potrivit pentru detoxifierea pielii, în special dacă dorești să-ți cureți și să-ți purifici tenul în profunzime. Nu trebuie să-ți faci griji în privința punctelor negre care apar la nivelul nasului, fiindcă sauna facială îți va debloca porii, pregătindu-ți fața pentru un tratament facial. După ce ai stat 20 de minute la abur și ai extras enervantele puncte negre, aplică o mască naturală din făina de ovăz şi iaurt care vine de hac celulelor moarte.
 
Ochii sunt oglinda sufletului, așa că, pentru un machiaj fără cusur, care să-ți pună în evidență frumusețea ochilor, trebuie să urmeazi un pas foarte important. Pielea din regiunea ochilor este foarte importantă, mai ales dacă vrei ca ochii tăi să strălucească și să elimini acele pungi inestetice de sub ochii. Eye Massager vine în ajutorul tău și îți propune cea mai eficientă soluție pentru a-ți detensiona una dintre cele mai importante părți ale corpului: fața.
 
Sfaturi pentru podoaba capilară
 
Părul este și el solicitat în viața de zi cu zi, mai ales la ocaziile speciale, de aceea, înainte de folosirea produselor termice sau chimice, este recomandat să-i aplici o mască nutritivă care să-i ofere strălucire și revitalizare. Dacă părul tău este unul degradat, atunci trebuie să-i acorzi o atenție sportită. Cu o zi înainte de marea petrecere dintre ani, poți să-ți răsfeți părul cu o mască naturala din gălbenuș de ou și banană , două ingrediente aparent banale, care pot face minuni atunci când sunt aplicate pe părul deteriorat. Cu acestea două ingrediente, vei avea un păr mătăsos și strălucitor, pregătit pentru un hair style de invidiat.
 
Anul acesta se poartă coafurile lejere și cât mai naturale. Îți recomandăm buclele lejere care au un mare avantaj: sunt foarte ușor de realizat și întreținut. Pentru asta, îți propunem Infinity Styler, care te va ajuta să ai un look perfect fără prea mult efort. Dacă nu ești adepta buclelor, Infinity Styler, devine și o placă pentru îndreptat părul. Părul tău își va recăpăta strălucirea și volumul cu ajutorul lui Infinity Styler, ce combină o perie de aer cald, un ondulator și o placă pentru îndreptat părul. Vei obține coafura perfectă pentru seara de Revelion.
loading...

Comments are closed.