Economic

SFS a reacționat, după ce un deputat a sesizat blocarea eliberărilor aparatelor fiscale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipamentele de casă și de control utilizate la moment de agenții economici, vor putea fi utilizate în continuare, este reacția SFS, după ce deputatul Fotescu a sesizat blocarea eliberării aparatelor fiscale.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Excepție de la conformarea la noile cerințe se aplică și la înregistrarea/reînregistrarea ECC în cadrul uneia și aceleiași entități la schimbarea adresei juridice, trecerii dintr-o unitate structurală în alta.

Actualmente, obligația de înregistrate pentru un nou ECC apare pentru contribuabilii care inițiază o activitate sau în alte circumstanțe decât cele menționate în răspunsul anterior, sunt în situația de a procura un nou echipament.

În cazul în care agenții economici întâmpină dificultăți care reies din modificarea cerințelor pentru înregistrarea ECC, Serviciul Fiscal de Stat, de comun cu IP CTIF examinează aceste cereri prioritar întru înlăturarea deficiențelor respective.

În cel mai scurt timp urmează a finalizată procedura de certificare pentru două modele de ECC.

Totodată, contribuabilii pot apela la numerele de telefon 080001525 (Centrul unic de apel al SFS) și 067133177 (Centrul de Certificare) pentru suport aferent procedurii respective.

Din cauza guvernării PAS agenții economici nu-și pot înregistra aparatele de casă și sute de firme din țară nu pot activa în condiții normale

loading...

Comments are closed.