Lifestyle

Sheriff Tiraspol a fost învinsă cu 1-3 pe terenul lui Inter Milano, dar rămâne lideră în grupa D a Ligii Campionilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sheriff Tiraspol a fost învinsă cu 1-3 pe terenul lui Inter Milano, dar rămâne lideră în grupa D a Ligii Campionilor, transmite IPN.

Edin Dzeko a deschis scorul în minutul 34, dar Sebastien Thill a egalat în minutul 52 după ce a executat magistral o lovitură liberă. Gazdele nu au acuzat șocul și au preluat din nou conducerea peste alte șase minute, prin Arturo Vidal. Stefan De Vrij a stabilit scorul final în minutul 67.

În meciul de la Milano, Dumitru Celeadnic, Maxim Cojocaru și Serafim Cojocari au devenit primii trei jucători autohtoni care au evoluat pentru o echipă din Moldova în grupele Ligii Campionilor. Portarul Dumitru Celeadnic a fost integralist cu Inter, mijlocașul Maxim Cojocaru a intrat pe teren în minutul 84 și a primit un cartonaș galben, iar mijlocașul Serafim Cojocari și-a făcut apariția în minutul 90.

Anterior, în grupele Ligii Campionilor au mai evoluat Alexandru Gațcan (Rostov, 6 meciuri), Alexandru Epureanu (Bașakșehir, 5 meciuri), Serghei Covalciuc (Spartak, 3 meciuri) și Sergiu Dadu (CSKA, 1 meci).

loading...

Comments are closed.