Alte știri

Shopping MallDova acuzat de înșelătorie? Același om a câștigat premiul mare la trei tombole organizate de administrație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai norocos om din Republica Moldova a fost găsit. Este vorba despre un bărbat pe nume Mihai Surugiu, care a devenit marele câștigător la trei tombole organizate de Centrul Comercial, Shopping MallDova. Mihai Surugiu s-a ales cu premii foarte valoroase și merită să fie recunoscut drept cel mai norocos moldovean.

Rezultatele tombolei au fost postate în grupul BlackList Chișinău de către un internaut. Tânăra care a postat screenshot-urile se întreabă ce mănâncă oare acest Mihai ca să aibă atâta noroc. Postarea a stârnit amuzamentul internauților care și-au amintit și despre alte cazuri asemănătoare. „Dar același câstigător de 2 ori pe lună? La un magazin de cosmetică așa a fost recent .Nici nu se stresează”, scrie o tânără. „ Am o prietenă care o participat și deja îi era garantat câștigul” scrie un alt internaut.

Astfel, în cadrul acestor tombole, Mihai Surugiu a reușit să câștige la data de 4 ianuarie 2018, un televizor LED, în data de 20 aprilie 2017, un automobil Suzuki SX4, iar ieri, 14 ianuarie acesta a avut marele noroc să câștige 10.000 de euro.

Drept recunoștință pentru premiul mare câștigat la data de 20 aprilie 2017, la data de 10 mai, 2017, bărbatul a dăruit un tort administrației Shopping MallDova.

loading...

Comments are closed.