Și-a omorât concubina cu o tigaie în timp ce sărbătorea 100 de ani de la revoluția socialistă

Marea revolutie socialista 1917 Revolutionari Federatia Rusa a omorat sotia cu tigaia
 

De la traumele primite, femeia a murit la locul crimei. Polițiștii au aflat despre omor abia a treia zi de la cele întâmplate.

După cum informează serviciul de presă al departamentului de poliție al regiunii Krasnodar, tragedia s-a întâmplat într-un sat din regiune de aniversarea a 100 de ani de la marea revoluție socialistă. Bărbatul în vârstă de 46 de ani și concubina sa în vârstă de 59 de ani toată ziua au sărbătorit importanta aniversarea consumând băuturi spirtoase cu duiumul.

Mai spre seară, pe telefonul femeii au început să vină mai multe mesaje de pe numere necunoscute. Sfâșiat de gelozie, bărbatul a început o ceartă.

Peste ceva timp situația a devenit într-atât de fierbinte încât bărbatul a luat o tigaie și de mai multe ori și-a lovit concubina în cap. De la traumele primite, femeia a decedat.

Ucigașul nu s-a gândit că ar trebui să anunțe serviciul de ambulanță sau poliția nici în acea zi și nici măcar a doua zi. La data de 9 noiembrie, când au venit mai mulți oaspeți, aceștia au descoperit trupul neînsuflețit al femeii care se afla în centru camerei. Abia atunci despre omor au aflat și oamenii legii.

Bănuitul a fost reținut și a fost deschis un dosar penal pentru cauza omorului.

Total
0
Shares
Total
0
Share