Externe

Și-a sacrificat propria viață! O mamă s-a aruncat în fața mașinii pentru a-și proteja copiii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Femeia a salvat viața atât a celor doi copii ai săi, cât și pe cea a prietenului lor, sărind în fața unei mașini condusă de un șofer care a accelerat în loc să frâneze. Incidentul a avut loc în parcarea unei școli.

Kharisma James, în vârstă de 33 de ani din Texas (SUA), își lua copiii de la școala elementară Tippin, din El Paso, când o mașină s-a îndreptat cu viteză spre ea și cei mici. Femeia a încercat să-i atragă atenția șoferului, dar nu a mai fost timp, așa că s-a aruncat între mașină și cei trei copii pentru a-i proteja. Kharisma a murit pe loc și cei trei copii care au fost răniți grav au fost transportați la spital.
 
Incidentul care a avut loc în prima zi de școală a șocat martorii. Kharisma era asistentă medicală la The Hospitals of Providence și o mamă care-și creștea singură cei doi copii.
 
Autoritățile au spus că șoferul, un bărbat de 58 de ani, venise la școală pentru a-și lua nepoții. El era dezorientat și confuz când a avut loc accidentul. Șoferul a fost dus în custodia poliției.
loading...

Comments are closed.