Externe

Și-a ucis părinții, după ce au refuzat să-i mai plătească facturile. Ce a făcut cu cadavrele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din SUA care și-a ucis părinții după ce a aflat că aceștia nu-i vor mai plăti facturile a fost condamnat la închisoare pe viață, transmite Telegraph.md, cu referire la NewsIn.md

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a planificat cum să-și omoare părinții și să le dezmembreze corpurile în timpul Zilei Recunoștinței, pentru a beneficia de veniturile lor.

El l-ar fi atacat pe tatăl său în timp ce mama acestuia era plecată la cumpărături. După prima crimă, el a așteptat-o și a ucis-o și pe ea cu sânge rece.

Potrivit autorităților, capul mamei sale a fost găsit într-o oală cu apă fierbinte în locuința familiei, iar restul rămășițelor ar fi fost băgate în recipiente de plastic, fiind umplute cu substanțe chimice, pentru a le dizolva.

„El se obișnuise ca părinții să plătească pentru tot și nu avea de gând să renunțe la asta. Mai degrabă îi omora, decât să se întâmple asta”, a declarat un procuror care s-a ocupat de cazul lui.

Asupra lui s-ar fi găsit și un ghid care oferea detalii despre cum poate fi ucisă o persoană și ar fi avut de gând să incendieze casa la scurt timp după crime.

În urma faptelor sale, bărbatul a fost reținut și își va petrece tot restul vieții în închisoare.

Țara europeană care interzice mașinile diesel și pe benzină, în 2025

loading...

Comments are closed.