Alte știri

Și Țopa a dorit să fie Primar al Chișinăului. Iată în ce an a candidat apropiatul lui Năstase certat cu legea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alegerile din 2003 au reprezentat cea de-a doua campanie electorală pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. În primul tur de scrutin nici unul din cei 8 candidaţi nu a acumulat 50% din voturile alegătorilor, necesare pentru victoria în alegeri.

Printre cei 8 candidați a fost și Viorel Țopa, despre care se spune că ar fi un apropiat al lui Andrei Năstase. Țopa totuși a acumulat un rezultat foarte slab, acumulând doar 3,14%.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

O imagine cu un pliant din 2003 a fost postată pe facebook de către bloggerul Anatolie Chirilov.

„Dacă credeți că gruparea Țopistă din care face parte Năstase e la prima încercare de a controla orașul cu cel mai concentrat flux financiar din Moldova, vă greșiți amarnic.

Acest lucru a încercat să-l facă și unul din cei doi raideri bancari ce poartă numele de familie Țopa. Unu din cei pe care Năstase i-a scăpat basma curată și a fugit cu ei la pachet la Frankfurt.

ACUM a venit rândul avocatului de raideri să incerce ceea ce n-au reușit finanțatorii săi. Rămâne de văzut dacă generațiile actuale cu drept la vot, le va oferi șansa ca această grupare să mai frece moldovenii de milioane precum o făceau până la fuga din Moldova., a scris Chirilov pe facebook.

Viorel Țopa, Andrei Năstase, primar de chisinau, Alegeri Chisinau

Amintim că Victor și Viorel Țopa au fugit în Germania, după ce au fost condamnați la mai mulți ani de închisoare de către instanțele din Republica Moldova. Victor Țopa este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și se spune că ar fi verișor cu Viorel Țopa.

loading...

Comments are closed.