Politic

Silivia Radu: În loc de fețe zâmbitoare electoral pe panouri, să facem ceva bun pentru oameni!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul independent la Primăria Chișinău, Silvia Radu vrea să fie un primar liber și independent, de aceea a decis să nu primească donații pentru că nu vrea să aibă datorii față de nimeni. Ea spune că cine vrea sincer să ajute campania sa, poate să facă ceva bun pentru locuitorii Chișinăului și va avea recunoștința lor.

„Asta înseamnă că nu voi avea panouri publicitare, nu voi plăti publicitate la televiziuni. Sunt lucruri scumpe și mi se pare imoral și indecent ca în condițiile actuale, când Chișinăul suferă de pe urma nepăsării politicienilor, candidații să cheltuie sume de bani imense cu campanii opulente. Cred că ar fi bine ca, măcar în aceasta campanie, toți candidații să renunțe la a-și expune fețele pe panouri”, a spus Silvia Radu.

Astfel candidata independentă i-a rugat pe cei care vor să sprijine financiar campania sa, să aloce mai bine banii pe mici proiecte făcute în folosul cetățenilor. Se pot face locuri de joacă, se pot planta flori, se pot pune bănci în ogrăzi. Ea are deja discuții ca de săptâmâna viitoare agenții economici să realizeze astfel de acțiuni.

„Chișinăuenii merită ca după această campanie să se aleagă cu câteva proiecte realizate și nu cu promisiuni populiste sau cu teme geopolitice rostogolite cu scopul de a ne dezbina”, a conchis Silvia Radu.

Telegraph menționează că la ziua de azi panouri pe străzile capitalei au candidații Valeriu Munteanu de la PL, Andrei Năstase de la Platforma DA, Constantin Codreanu de la PUN, Ion Ceban de la PSRM și Reghina Apostolova de la Partidul Shor.

loading...

Comments are closed.