Politic

Silvia Radu: A ieșit soarele și politicienii au început să iasă de prin bârloguri!

Pinterest LinkedIn Tumblr

A ieșit soarele și politicienii au început să iasă de prin bârloguri, unde se ascundeau de zăpadă și frig. Și-au amintit brusc de Chișinău. Această declarație a fost făcută azi de Silvia Radu.

Domna primar a spus că după minciunile de astăzi ale lui Munteanu la adresa Primăriei Chișinău și a sa, a urmat rândul lui Ion Ceban să răspândească falsuri. Cei doi fac parte din PL și PSRM, partidele care dețin de ani buni controlul în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) și au responsabilitate totală pentru dezastrul din capitală.

„Domnul Ceban m-a acuzat că l-am dat doar ”de formă” afară pe dl Moldovanu, că nu l-am înștiințat înainte cu 2 luni. Dacă citea atent dispoziția de pe site-ul Primăriei, ar fi văzut articolele din lege invocate și ar fi realizat că el a fost destituit ca urmare a neregulilor constatate. Articolul 86 alineat unu, litera ”p”, din Codul Muncii spune foarte clar: ”încălcarea gravă, chiar și o singură dată, a obligațiunilor de muncă”, a spus Silvia Radu.

Edilul a mai psus că Mihai Moldovanu a fost concediat pe motiv disciplinar și nu este nevoie de 2 luni, așa cum spune Ceban. Înștiințarea cu preaviz de 2 luni era necesară dacă era eliberat din funcție în baza deciziei de reorganizare și restructurare a postului.

„Unii politicieni sunt în forfota electorală și nu mai au timp sa se documenteze înainte să spună prostii”, a mai spus Silvia Radu.

loading...

Comments are closed.