Politic

Silvia Radu către Gamrețchi: penalii nu au ce căuta în Primăria Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Silvia Radu i-a transmis public Igor Gamrețchi faptul că penalii nu au ce căuta în Primăria Chișinău. Dar azi, fostul șef al Direcției Transport Public şi Căi de Comunicaţie a venit cu executorul judecătoresc să-i pună în vedere doamnei primar interminar să respecte hotărârea instanței, care îi dădea dreptul să revină în funcția de director.

Domana Radu a spus că domnul Gamrețchi continuă circul. „Cu penalii și cu instanțele care vor să repună în funcție oameni care au fost găsiți vinovați trebuie să te bați cu toate armele juridice. I-am transmis executorului că funcția de Director nu există în structura Primăriei. Funcția se numește ”șef de direcție”. Drept urmare nu am de ce să îl pun pe acest om în acestă funcție”, a scris pe facebook Silvia Radu.

Aceasta mai spune că Gamrețchi a gestionat mulți ani drumurile publice și transportul public foarte prost. „Cu toții știm cum au fost administrate aceste domenii. Vedem cum sunt drumurile azi și cum arată autobuzele. Eu nu pun în funcție un om care a recunoscut că a trucat licitațiile publice!”, a conchis doamna Primar.

Telegraph amintește că Igor Gamrețchi a fost reţinut de procutori în aprilie 2017, în același dosar de corupție împreună cu Dorin Chirtoacă, fiind acuzaţi de trucarea licitaţiei de selectare a companiei care urma să gestioneze parcările cu plată din Capitală.

loading...

Comments are closed.