Politic

Silvia Radu i-a transmis lui Vlad Plahotniuc și Maiei Sandu un mesaj acid!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul interimar al Municipiului Chișinău a comentat printr-un mesaj pe Facebook agitația ce se petrece la moment în privința alegerilor anticipate în capitală. Radu spune că toată această luptă este una stupidă, pentru că nici măcar nu a fost desemnată data alegerilor.

Mesajul meu pentru TOȚI politicienii, indiferent că se numesc Vlad Plahotniuc, Maia Sandu, Andrei Năstase, Ion Ceban, Dorin Chirtoacă sau alții, este unul singur:

Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ, lăsați în pace măcar Chișinăul, lăsați măcar capitala să fie, în țara asta, a cetățenilor. Luați-vă Parlamentul în toamnă, dar lăsați luptele politice pentru Primăria Chișinău. Politizarea este cea care a făcut din Primăria Capitalei cea mai coruptă instituție în ultimii ani, politizarea este cea care ne-a distrus orașul în care trăim. Nu folosiți aceste alegeri locale anticipate pentru a vă instala din nou partidele în Primăria Chișinău și a vă folosi de ea!””, spune Silvia Radu în postarea sa de facebook.

Amintim că azi, în cadrul briefingului tradițional, Vlad Plahotniuc a anunțat că PDM-ul va susține la alegerile anticipate în Chișinău candidatul pro-european cu cele mai mari șanse. Ulterior, atât Andrei Năstase cât și Maia Sandu au refuzat ajutorul PDM-ul repetând astfel istoria din campania prezidențială, când la fel PDM a cedat în favoarea unui candidat pro-european.

loading...

Comments are closed.