Silvia Radu i-a transmis lui Vlad Plahotniuc și Maiei Sandu un mesaj acid!

alegeri 20 mai, alegeri anticipate chisinau, silvia radu candidat, silvia radu primar, candidati pentru primar chisinau, Silvia Radu, Ionela Hadarca, Primarul general parodiat, Primaria Chisinau
 

Primarul interimar al Municipiului Chișinău a comentat printr-un mesaj pe Facebook agitația ce se petrece la moment în privința alegerilor anticipate în capitală. Radu spune că toată această luptă este una stupidă, pentru că nici măcar nu a fost desemnată data alegerilor.

Mesajul meu pentru TOȚI politicienii, indiferent că se numesc Vlad Plahotniuc, Maia Sandu, Andrei Năstase, Ion Ceban, Dorin Chirtoacă sau alții, este unul singur:

Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ, lăsați în pace măcar Chișinăul, lăsați măcar capitala să fie, în țara asta, a cetățenilor. Luați-vă Parlamentul în toamnă, dar lăsați luptele politice pentru Primăria Chișinău. Politizarea este cea care a făcut din Primăria Capitalei cea mai coruptă instituție în ultimii ani, politizarea este cea care ne-a distrus orașul în care trăim. Nu folosiți aceste alegeri locale anticipate pentru a vă instala din nou partidele în Primăria Chișinău și a vă folosi de ea!””, spune Silvia Radu în postarea sa de facebook.

Amintim că azi, în cadrul briefingului tradițional, Vlad Plahotniuc a anunțat că PDM-ul va susține la alegerile anticipate în Chișinău candidatul pro-european cu cele mai mari șanse. Ulterior, atât Andrei Năstase cât și Maia Sandu au refuzat ajutorul PDM-ul repetând astfel istoria din campania prezidențială, când la fel PDM a cedat în favoarea unui candidat pro-european.

Total
0
Shares
Total
0
Share