Politic

Silvia Radu învinuiește un candidat electoral că ar promova intenționat știri false pentru a o defaima

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul pentru fotoliul de primar general al capitalei, primarul interimar în exercițiu, Silvia Radu a postat astăzi un mesaj pe rețelele de socializare prin care a dezmințit o știre lansată de un portal de știri în limba rusă, în care se spunea că Radu ar fi autobuzul electric cadonat de președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenco.

În postarea sa, Silvia Radu acuză portalul de știri că ar fi scris o știre falsă și dă de înțeles că portalul dat este asociat cu unul din candidații pentru postul de primar.

Acest articol este o minciună, în realitate chiar eu am fost cea care a discutat cu delegația domnului președinte Lucașenco despre acest electrobus. Am anunțat atunci și public că vreau să îl aducem la Chișinău și să îl testăm. Poate o să și putem cumpăra așa ceva. De asemenea, am prezentat informația privind acest subiect în cadrul ședinței operative de la Primăria Chișinău.” a scris Silvia Radu pe facebook.

Totodată, Silvia Radu învinuiește de propagandă și celelalte site-uri care au preluat informația fără să verifice sau măcar să contacteze un reprezentant al Primăriei capitalei.

Amintim că în luna mai, pe străzile din Chișinău va circula un autobuz electric din Belarus. Unitatea de transport va fi transmisă autorităților de la Chișinău în decurs de o săptămână și va fi testat gratuit pe străzile din capitală, în decurs de o lună de zile, potrivit declarațiilor primarului interimar al orașului Silvia Radu.

loading...

Comments are closed.